Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

sd Quattro H kamerahus

Sigma sd Quattro H kamerahus

1031602
 • Unikt design med tydlige kontroller
 • Foveon X3 Quattro-sensor gir ekstra mye fargeinformasjon
 • Fase- og kontrastbasert autofokus
13 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Sigma sd Quattro H kamerahus

Kameraet har et unikt, ergonomisk design som bygger på Sigma DP Quattro-kameraer. Det robuste kamerahuset er værforseglet og laget av magnesium, noe som betyr at kameraet klarer seg selv ved de tøffeste fotograferingsforhold. Med en APS-H Foveon X3 Quattro CMOS-sensor på 38.9 megapiklser får du full fargeinformasjon i hver piksel for skarpe og detaljrike bilder med nyanserte fargetoner.

 • 38.6mp APS-H-sensor
 • Foveon X3 Quattro CMOS-sensor på 29 megapiksler
 • Dual True III-prosessor
 • ISO 100-6400 og 3,6 bilder/sek
 • 3'' TFT LCD-skjerm på 1,620,000 piksler
 • Elektronisk søker på 2,36 millioner piksler
 • Fase- og kontrastgjenkjennende Hybrid AF-system

38.6mp APS-H sensor

Sigma sd Quattro H har en sensor med APS-H størrelse. Sensoren er større enn APS-C med en forlengelsesfaktor på x1.3 (en APS-C har x1,5) og høyere oppløsning, 38.9mp mot 29.5mp på Sigma sd Quattro

CMOS-sensor og Dual True III-processor

I sd Quattro H sitter en CMOS Foveon X3-sensor i APS-H-format. De vanlige CMOS-sensorene har et fargefilter foran hver piksel, noe som gjør at 2/3 av all fargeinformasjonen må skapes i datamaskinen eller kameraet. Foveon-sensoren har imidlertid 3 lag - et for hver farge i RGB. På denne måten får du full fargeinformasjon i hver piksel, og ingen beregning er nødvendig. Dessuten behøver du ikke Anti-Aliasint-filter, noe som gir deg høyere skarphet og mer detaljer. Systemkameraet er også utstyrt med Dual True ll-prosessor, noe som forbedrer både hastigheten og bildekvaliteten samlet.

Fase- og kontrastgjenkjennende Hybrid AF-system

sd Quattro H har et to-stillings hybrid autofokussystem som kombinerer fasedeteksjon og kontrastmåling slik at du får en autofokus som er nøyaktig. Dessuten har autofokussystemet fått ytterligere funksjoner som bevegelsesdeteksjon, ansiktsgjenkjennelse, fri bevegelighet, Focus Peaking og mange andre. Kameraet har ni fokuspunkter og fungerer selvsagt også med manuell fokus.

Fokus på ergonomi

Det er blitt lagt stor vekt på at ds Quattro H skal være praktisk å bruke. Kameraet har godt grep, tydelige knapper og hjul samt to skjermer - en høyoppløst for å se søkerbilder, og en infoskjerm. Den har også en innebygd høyoppløslig elektronisk søker. Vertikalgrep finnes tilgjengelig som tilbehør.

Værtett

sd Quattro H er laget i magnesium, noe som ikke bare gjør den holdbar og slid, den er også vann- og støvsikker - perfekt for de som liker å fotografere i tøffe værforhold.

Elektronisk søker og 3" TFT LCD-skjerm

Den elektroniske søkeren på 2,36 megapiksler viser nært 100% av synsfeltet, og kameraets LCD-skjerm på 3 tommer har hele 1,620,000 piksler. Den elektroniske søkeren har en automodus som gjør at kameraet automatisk veksler mellom søkeren og LCD-skjermen. På denne måten får du bildet i søkeren bare ved å plassere øyet mot den, og så snart du tar bort øyet fra søkeren synes bildet igjen på LCD-skjermen.

Sigma sd Quattro H leveres med:

 • BP-61 Li-Ion batteri
 • BC-61 batterilader med strømadapter
 • USB-kabel
 • Kamerarem
 • Kamerahusdeksel

[TEXT1014758434]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.