Forlengelsesarm 18 cm for superb clamp

Fotobestway Forlengelsesarm 18 cm for superb clamp

1039762
209 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Forlengelsesarm 18cm for SuperB Clamp

Dette er en forlengelsesarm til SuperB Clamp på 18cm som gjør at du kan øke avstanden fra SuperB Clamp og f.eks. en monert studioblits, noe som gjør det enklere å vri blitsen dersom du bruker store lysformere.

Fordeler

  • Øk avstanden mellom SuperB Clamp og det monterte produktet

Leveres med

  • Forlengelsesarm 18 cm for SuperB Clamp
  • 16mm adapter
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.