LED-box 70x70x70 cm

Fotobestway LED-box 70x70x70 cm

1035758
  • Leveres komplett med fire bakgrunner. Svart, hvit, grå og varm aprikos.
  • Jevnt og fint lys, perfekt for å fotografere produktbilder
  • Sammenleggbar for smidig oppbevaring
1 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Lystelt med innebygd LED-lampe

Fotobestway LED-box er en smidig måte å få bra produktbilder. Plasser produktene inni kuben, og begynn å fotografere. Kuben har integrert LED-belysning i taket, og sølv på innsidene, noe som sørger for at produktene blir jevnt belyst.

Kuben har en størrelse på 70x70x70cm, og leveres komplett med fire bakgrunner (svart, hvit, grå og varm aprikos), en diffusjonsduk 70x70 og en nettadapter for drivning av den innebygde belysningen. Når kuben slås sammen blir den en tynn og smidig veske, som er lett å ta med seg over alt. Nettadapteren plasseres i en ytterlomme i vesken.

Åpningen på Fotobestway LED BOX kan tilpasses, slik at også speilblanke produkter kan fotograferes uten at fotografen synes på bildet. På taket finnes en luke for objektivet, som kan brukes om man vil fotografere motivet rett ovenifra. Bakgrunnn har borrelåsfester for enkel fastsetting i kuben. Takket være at bakgrunnene er laget av PVC blir de helt rette.

Leveres med:

  • 1stk LED BOX 5400K (Kuben)
  • 1stk Nettadapter 230V
  • 4 stk bakgrunner
  • 1 stk Diffusjonsduk

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.