LightCube lystelt 150x150 cm + 4 st bakgrunder

Fotobestway LightCube lystelt 150x150 cm + 4 st bakgrunder

1027625
1 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sammenleggbart lystelt

Med LightCube lystelt fra FotoBestway får du en jevn og skyggefri belysning, uansett om du fotograferer i studio eller ute i felt. Lysteltet egner seg utmerket til produktfotografering og etter som det motvirker reflekser fra lamper og omgivelser, er det til stor nytte ved fotografering av blanke objekter som glass, porselen, plast, metall og polerte overflater.

  • Gir jevn og skyggefri belysning
  • Motvirker reflekser fra lamper og omgivelser
  • Kan belyses fra alle sider
  • 4 vendbare bakgrunner (svart, hvit, rød og blå) følger med

Lyssetteing fra alle sider

Lysteltet kan lyssettes fra sidene, ovenfra, bakfra og til og med fra undersiden hvis du har den stående på et glassbord eller fotobord. Hvis du vil fotografere rett ovenfra kan du vende kuben så åpningen peker oppover. Det spiller altså ingen rolle hvilken side du bruker som bunn i teltet. Ettersom lysteltet også har en avtakbar framside med åpning for objektiv, er det mulig å fotografere speilblanke objekter uten at du får med refleksjonen av kameraet i bildet.

Vendbare bakgrunner

De medfølgende bakgrunnene i fargene svart, hvit, rød og blå er vendbare og har både en matt og en blank side. På innsiden av lysteltet finner du borrelåser så du rakst og enkelt kan feste bakgrunnene.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.