Superb-Clamp klemmefeste inkl. 16mm adapter

Fotobestway Superb-Clamp klemmefeste inkl. 16mm adapter

1039760
339 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fotobestway SuperB Clamp/blitsfeste inklusive 16mm adapter

Dette er tilbehøret som du kan feste din studioblits, LED-belysning, reflektor eller annet tilbehør i. SuperB Clamp har kraftige klemmer som du enkelt skrur fast i f.eks. bord, benker, stolper, rør, belysnings-, kamerastativ eller autopoles. Med den vendbare adapteren kan du bruke enten 1/4" eller 3/8" skrue etter dine behov.

Fordeler

  • Kan festes på det meste, f.eks. bord, stolper, autopoles, stativ osv.
  • 16mm-adapter medfølger

Universelt feste

SuperB Clamp med sine klemmer som åpner seg litt over 6 cm kan de klemmes fast på det meste. Det går an å forlenge SuperB Clamp ved å anskaffe en forlengelsesarm (ikke inkludert) dersom du f.eks. vil få en studioblits lenger ut fra festet for og enkelt kunne vri på den.

Leveres med

  • Fotobestway SuperB Clamp
  • 16mm adapter
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.