Superb-Clamp klemmefeste inkl. 16mm adapter

Fotobestway Superb-Clamp klemmefeste inkl. 16mm adapter

1039760
339 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fotobestway SuperB Clamp/blitsfeste inklusive 16mm adapter

Dette er tilbehøret som du kan feste din studioblits, LED-belysning, reflektor eller annet tilbehør i. SuperB Clamp har kraftige klemmer som du enkelt skrur fast i f.eks. bord, benker, stolper, rør, belysnings-, kamerastativ eller autopoles. Med den vendbare adapteren kan du bruke enten 1/4" eller 3/8" skrue etter dine behov.

Fordeler

  • Kan festes på det meste, f.eks. bord, stolper, autopoles, stativ osv.
  • 16mm-adapter medfølger

Universelt feste

SuperB Clamp med sine klemmer som åpner seg litt over 6 cm kan de klemmes fast på det meste. Det går an å forlenge SuperB Clamp ved å anskaffe en forlengelsesarm (ikke inkludert) dersom du f.eks. vil få en studioblits lenger ut fra festet for og enkelt kunne vri på den.

Leveres med

  • Fotobestway SuperB Clamp
  • 16mm adapter

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.