Batterigrep BG-E14 til Canon EOS 70D

Jupio Batterigrep BG-E14 til Canon EOS 70D

1024916
879 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Batterigrep til Canon EOS 70D
Med Jupio BG-E14 får du dobbelt så lång batteritid og økt funksjon ved fotografering med kamera i vertikal- / portrett modus. Batterigrepet har plass til to LP-E6-batterier. Kan også brukes med 6 stk AA-batterier. Gir økt stabilitet og mer komfortabel fotografering.

Leveres med:

  • Fjernkontroll

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.