Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterilader/Powerbank Duopal til Hero 4

Hähnel Batterilader/Powerbank Duopal til Hero 4

1022245
599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Batteriladdare/Powerbank Duopal
En praktisk og smart lader som gjør at du kan lade opp til to batterier til GoPro Hero 4 samtidig, når og hvor du vil. Ladedren har et innebygd batteri som gjør at du kan lade GoPro-batteriene dine hvor enn du er. To batterier kan fullades på bare to og en halv time og gir opp til fem timert opptakstid. laderen har en LED-lampe som indikerer ladestatus.

Batteriladeren kan lades opp via USB fra en datamaskin eller vegguttak. Mini-USB til USB-kabel følger med.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.