Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Portabel lader AL421 10000mAh Vanntett

xtorm Portabel lader AL421 10000mAh Vanntett

1040898
  • Vannbestandig
  • Stor batterikapasitet
  • Tåler tøffe miljøer
899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Xtorm Portabel lader AL421 10000mAh vanntett

Med Xtorm Power Bank kan du enkelt lade smarttelefonen, nettbrettet eller en annen mobil uansett hvor du er. Den portable laderen har en batterikapasitet på 10.000mAh, og kan på én ladning lade en smarttelefon opp til fire ganger. Xtorm Power Bank leveres med et vann- og støvtett silikonfutteral. Dette gjør det utmerket til å bruk i tøffe utendørsmiljøer.

Fordeler

  • Vanntett
  • Stor batterikapasitet
  • Tåler tøffe miljøer

Leveres med

  • Xtorm Portabel lader AL421 10000mAh vanntett

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.