Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blits Modus 600RT Wireless til Sony

Hähnel Blits Modus 600RT Wireless til Sony

1034331
 • Leveres med blits, Li-ion batteri og lader
 • TTL og HSS for smidig og fleksibel blitsfotografering
 • Innebygd radiomottaker i blitsen
 • Li-ion batteri for mange bilder og raske oppladningstider
 • Kompakt størrelse og høy effekt
2 494 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Speedlight med Li-ion batteri

Hähnel Modus er en speedlight-blits med innebygd radiomottaker som drives av et Lithium Ion-batteri. Takket være det kraftige batteriet får du en høy makseffekt, rask oppladningstid og svært god batteritid. Den kompakte størrelsen og høye effekten gjør Modus til et utmerket smidig og lett alternativ for mer kreativ lyssetting. Modus kan brukes direkte på kameraet eller i kombinasjon med ulike lysformere for speedlights for å lage et mobilt mini-studio.

Fordeler:

 • Li-ion batteri
 • Innebygd radiomottaker
 • Trådløs TTL og HSS

Li-ion batteri

Takket være et oppladbart Lithium Ion-batteri på 2040mAh kan Modus levere høy effekt sammen med rask oppladningstid og lang batteritid. Ved maksimal effekt får du nesten 600 blink og en oppladningstid på ca 1 sekund, noe som er nesten 4x raskere enn blitser med AA-batterier.

Innebygd radiomottaker

Modus bruker Hähnels Viper-sender for å kommunisere med kameraet. Dette skjer via radio, noe som gir høy pålitelighet og rekkevidde. Du kan også kontrollere blitsen fra senderen via å stille den i manuell styrke 1/1-1/128, TTL eller slå den av. Opp til tre grupper kan kontrolleres individuelt fra Hähnel Viper, og du kan ha flere blitser i samme gruppe. Selvsagt kan du montere blitsen direkte på kameraet ditt, og dra nytte av høy effekt , rask oppladningstid og lang batteritid som en vanlig speedlight.

Trådløs TTL og HSS

Den innebygde radiomottakeren i Modus 600RT kombinert med Viper-senderen gir deg mulighet til å bruke både TTL-måling og HSS (High Speed Sync) i trådløs modus. Med TTL-måling stiller kameraet inn blitsstyrken automatisk for hver eksponering, og med HSS har du mulighet til å fotografere i dagslys eller annet sterkt lys, perfekt for å lette opp skygger eller fotografere med liten dybdeskarphet i et studiomiljø.

Hähnel Modus finnes til Canon, Sony og Nikon og finnes i tre ulike kit:

 • Modus 600RT Wireless - Leveres med blits, Li-ion batteri og lader.
 • Modus 600RT Wireless Kit - Leveres med blits, Li-ion batteri, lader og en Hähnel Vipers-sender. Perfekt kit for å begynne og bruke blits for kreativ lyssetting og ministudio.
 • Modus 600RT Wireless Pro kit- Leveres med doble blitser, doble batterier, en lader og en Hähnel Viper-sender. Kittet egner seg perfekt for deg som vil ha et mobilt studio med to lyskilder.

Leveres med:

 • 1x Blits Modus 600RT
 • 1x Lader MD1
 • 1x Batteri HXL-MD1
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.