Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bowens adapter for kamerablits

Fotobestway Bowens adapter for kamerablits

1032165
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Bowens adapter for kamerablits
Adapter 119
Snoot med raster
358 NOK

Bowensadapter for kamerablitz

Bowens-adapteren gjør det mulig å bruke profesjonelt studioblitstilbehør som beautydish, fargefilter, spotkoner og sotbokser på din vanlige speedlight.

Adapteren har Bowens-bajonett (S-bajonett) for bruk av bowens eller visico lysformere. Adapteren har et solid og justerbart universalfeste som passer nesten alle kamerablitser på markedet med en standard blitssko. Universalfestet er helt i metall, og kan justeres i både høyde og dybde. (Ved levering har adapteren en ekstra blitssko montert på skinnen).

Adapteren passer alle belysningsstativ med standard 5/8#-tapp. For å kunne montere Bowens-adapteren på et vanlig trebensstativ kreves det en tapp 1/4" eller 3/8" gjenge, dette finner du under "kompatible tilbehør".

Merk: For å få maksimal rekkevidde og pålitelighet, anbefales det at du brukes en radiosender og mottaker for trådløs blitskontroll. Disse finner du under blitsutløsere/mottakere.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.