Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filter 040 Orange 46mm MRC

B+W Filter 040 Orange 46mm MRC

1041170

Velg diameter

799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Filter 040 Orange 46mm MRC

Dette filteret gjengir blått og lilla, såvel som grønt og gulgrønt mørkere. Filteret er uunnværlig ved landskapsfotograferinger såvel som til arkitekturfotografering, noe som krever klare og tydelige konturer. Himmelen får en distinkt tone, og skyene synes mer tydelig. Dette filteret er også svært populært til aktfotografering.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.