Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterigrep BG-E11

Canon Batterigrep BG-E11

320984
2 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Batterigrep BG-E11
Kamerabatteri Extreme HLX-E6N tilsvarer Canon
Batterilader Procube 2 Twin Charger til Canon
4 638 NOK
Batterigrep BG-E11
Batteri LP-E6N
Relay Camera Coupler Canon LP-E6
4 684 NOK

Til Canon EOS 5D Mark III BG-E11 Sentrale funksjoner Bedre håndtering av EOS 5D Mark III Doble kontroller for vertikal fotografering Større grep for større hender Bruker to LP-E6-batterier, eller fire AA/LR6-celler som alternativ BG-E11 - Bedre håndtering av EOS 5D Mark III For fotografer som Ønsker å bruke EOS 5D Mark III-kameraet over lengre tidsrom, vil Canons nye ergonomiske batterigrep BG-E11 fordoble batteriets levetid medplass til to LP-E6-batterier, med utvidet fleksibilitet til å bruke AA-batterier som nødreserve. For alle som ofte holder kameraet vertikalt, som ved sports- eller portrettfotografering, har grepet ekstra knapper for AF-start, fokuspunkt og AE-lås, i tillegg til et ekstra Multi Control funksjonshjul og kontrollhjul som gjør det både mer behagelig og enkelt å fotografere vertikalt. BG-E11 matcher EOS 5D Mark III-kameraets elegante design, er laget av solid magnesiumlegering og har den samme solide værbestandigheten - ideell for barske forhold.

[TEXT1014583797]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.