Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterigrep VG-C77AM

Sony Batterigrep VG-C77AM

318480
2 944 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sikker ytelse for alle oppdrag Denne solide, vertikale grepskontrollen for kameraet SLT-A77 sikrer stabil og komfortabel håndtering i stående eller liggende posisjon. Med kapasitet for opptil to oppladbare batterier får du dobbelt så lang opptakstid. Sikker håndtering i alle stillinger Ha et mer komfortabelt grep rundt kameraet når du filmer og tar bilder normalt eller i portrettstilling når kameraet holdes vertikalt. Fordoble opptakskapasiteten Innvendig rom til opptil to oppladbare Info-litiumbatterier som Øker den maksimale opptakskapasiteten til 1060 bilder (modus for LCD-skjerm) eller 940 bilder (Tru-Finder™-modus). Laget for SLT-A77 Grepets robuste konstruksjon og værsikre utforming gjør det til det perfekte tillegget for SLT-A77 Translucent Mirror-kameraet. Motstandsdyktig mot fukt og støv Knappene, dreieskivene og batteridekslet er omhyggelig forseglet for å gi beskyttelse mot fukt og støv. Kontroller som er enkle å nå Den ekstra utløserknappen er enkel å nå når kameraet holdes i portrettstilling. Andre viktige kontroller er også duplisert for komfortabel betjening i begge stillingene. Vekt: 335g (uten batteri) Kompatibel batteritype: Tar to NP-FM500H-batterier med høy kapasitet for å gi ekstra kraft til utvidet opptak (batterier følger ikke med)
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.