Fujifilm Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 til X-T2
Artikkelnummer: 1027926

Fujifilm Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 til X-T2

Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 til X-T2

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
3 293 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Batterigrep til X-T2

Batterigrepet, Vertical Power Booster Grip, til X-T2 har plass til to batterier og gir sammen med kameraets batteri en kapasitet på ca 1000 eksponeringer samtidig som kameret får tilstrekkelig med kraft til å kunne øke seriebildehastigheten fra 8 til 11 bilder pr. sekund.

  • Gjør fotografering i portrettformat mye bedre å jobbe med
  • Batterikapasitet på 1000 eksponeringen
  • Høyere seriebildehastighet på inntil 11 bilder pr. sekund
  • Mulighet for kortere black-out-tid i søkeren
  • Lengre opptakstid for 4K-video
  • Hodetelefonutgang
  • Gir bedre grep også i landskapsformat

Smarte funksjoner

Grepet er bygd i magnesiumlegering og har samme grad av værtetting som kamerahuset. Det er utstyrt med kontroller som gjør fotografering i portrettformat mye enklere. Dessuten er det utstyrt med 3,5mm hodetelefonutgang for å kunne kontrollere lyden under filming. Den medfølgende AC-adapteren kan lade begge batteriene rett i grepet, og den kan brukes som strømforsyning til kameraet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.