Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mobile Remote

Miops Mobile Remote

1041192
999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Mobile Remote
Kabel til Nikon 10 pin
Kabel til Sony Micro-USB serie (A7, A9, RX10,
1 557 NOK
Mobile Remote
Kabel til Olympus
Kabel til Sony A
1 557 NOK

Miops Mobile Remote

Fjernstyr kameraet ditt ved hjelp av Miops Mobile Remote. Fjernstyringsenheten kobles til kameraet ditt sin fjernstyringskontakt og kobles så til mobilen din via Bluetooth for å kunne trigge kameraet ditt. MIOPS Movile kan bruke vibrasjon, lyd, bevegelse og avstand for å trigge kameraet ditt. Den har også flere populære basefunksjoner som trådutløser, timer, selvutløser, timelapse, tidsinnstilling og HDR. Dette er fjernutløseren med mange innovative funksjoner og bruksområder.

Fordeler

  • Trigg kameraet ditt med vibrasjon, lyd, bevegelse, tid eller avstand
  • Koble til telefonen din via Bluetooth

Leveres med

  • Miops Mobile Remote

Legg merket til at kamerakabel tilpasset din kameramodell kjøpes separat. Passende kanel finner du her  eller under passende tilbehør.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.