Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Snorutløser S8 til Sony 1 meter

Phottix Snorutløser S8 til Sony 1 meter

1028283
149 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Liten og enkel trådutløser til Sony kameraer

En fjernutløser eller en trådutløser bruker du når du vil kunne ta et bilde uten å røre kameraet, f.eks. når du vil minimere kameraets bevegelser når du fotograferer landskap eller makro.

Alla kameraets funksjoner overføres til knappen på trådutløseren slik at du kan fokusere gjennom å holde knappen halvveis nede, og deretter ta bildet ved å trykke knappen helt ned. Utløserknappen på fjernkabelen kan låses når du fotograferer i BULB-mode og med lange lukkertider.

Passer blant annet:

  • A7-serien
  • A6000
  • A77II
  • A5000
  • A5100
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.