Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Trillekoffert Video Transport 20 Pacific Slate

Think Tank Trillekoffert Video Transport 20 Pacific Slate

1025775
4 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Sikker og romslig trillekoffert til alt videoutstyr

Think Tanks videovesker er laget for å minimere den totale vekten ved transport samtidig som de øker kapasisteten og gir både funksjonalitet og smidighet.

Trillekofferten, Video Transport 20, er støtsikker med forsterkete sidevegger og beskytter kamerautstyret ditt på reise. Kofferten har en størrelse som er tilpasset de fleste flyselskapenes krav, men dobbeltsjekk før du drar, da det finnes ulike restriksjoner. Den spesialdesignede innredningen gjør at du får ut maksimalt med plass i vesken og rommer videokamera som Sony FS700, FS5, FS7, F5, F55, Red Epic/Scarlet, Black Magic Cinema Camera, Ursa, Ursa Mini og kameraer fra Canon C-serien.

Kapasitet

  • Et videokamera
  • 4-6 ekstra objektiver
  • Retningsstyrt mikrofon
  • Liten monitor
  • 4k-opptaker
  • Lydopptaker
  • Ekstra tilbehør
  • Laptop på opp til 17".

Her finner du størrelsesguide og sammenligning mellom Think Tanks rullekofferter

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.