Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videoveske CC-193N Pro Light svart

Manfrotto Videoveske CC-193N Pro Light svart

1030533
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Manfrotto CC-193N Pro Light

Populær videoveske fra Manfrotto. Romslig nok til å få ned de profesjonelle videokameraene som Sony PXW-FS7 med håndtak eller en NEX-FS100R. Skilleveggene kan justreres til ditt spesifikke utstyr og den store åpningen gjør det enkelt å ta ut/inn videokameraet. Materialet er vanntett, og vesken har tre håndtak. Den medfølgende beskyttelsesputen gir ekstra støtte for liseområdet, og en utvidbar baklomme gir plass til større tilbehør som en demontert rigg.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.