Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraveske Retrospective 20 sandstone

Think Tank Kameraveske Retrospective 20 sandstone

1021551
1 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Kompakt og slitesterk kameraveska fra Think Tank

Think Tank Retrospective 20 er en kompakt og robust skulderrremsveske i Retrospective-serien, og er først og fremst tenkt som kameraveske for digitale systemkameraer. Den klassiske retrolooken sammen med det slitesterke materialet og den fleksible innsiden, gjør vesken anvendelig for både den profesjonelle og den stilbevisste amatøren som vil gå i ett med sine omgivelser. Det ergonomiske designet gjør vesken lett og smidig å bære med seg, samtidig som du  har rask tilgang til utstyret ditt.

 • Myk, stabil og fleksibel innredning
 • Retrodesign i slitesterkt materiale
 • Utvidbar utvendig lomme for for 10" nettbrett
 • Perfekt for mindre systemkameraer og speilløse system

Myk, stabil og fleksibel innredning

Innredningen er myk og avdelerene er lette og justere, slik at de passer dine spesifikke ønsker og behov. Det finnes mindre interne lommer for mindre tilbehør og personlige eiendeler, samt en større baklomme for eksempelvis dokumenter eller bilder.

Retrodesign i slitesterkt materiale

Vesken har en klassisk look sok gjør at den både går i ett med og samtidig forsterker din personlige stil. Materialer er motstandsdyktig og vannavisende - for å tilfredsstillle selv de mest krevende oppgavene.

Utvidbar utvendig lomme for 10" nettbrett

På forsiden av vesken en ekspanderbar lomme, der du kan få plass til et nettbrett på opp til 10 tommer, eller andre lignende enheter. Da denne lommen ligger under topplokket vil den være helt beskyttet mot både vær og vind.

Perfekt for mindre systemkameraer og speilløse system

Størrelsen på denne kompakte vesken gjør den perfekt for 1 stk normalstort digitalt systemkamera og speilløse system med monterte normalobjektiv, og i tillegg ett eller to ekstraobjektiv avhengig av størrelse.

Hva får plass?

 • 1stk fullformat systemkamera med montert telezoom og grep
 • Nettbrett på opp til 10"
 • 70-200mm f/2.8-objektiv (montert)

  Eller
 • 300mm f/2.8 objektiv (montert)
 • 24-70 mm f/2.8-objektiv

Levereres med:

 • Forsterkede skillevegger
 • Regntrekk

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.