Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Retrospective 7 Pinestone

Think Tank Retrospective 7 Pinestone

322394
1 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Retrospective 7 Pinestone
Battery Holder 2
Cable Management 20 V2.0
2 083 NOK

Stor kameraveska i robust materiale fra Think Tank

Think Tank Retrospective 7 er en kompakt og robust skulderrremsveske i Retrospective-serien, og er først og fremst tenkt som kameraveske for digitale systemkameraer. Den klassiske retrolooken sammen med det slitesterke materialet og den fleksible innsiden, gjør vesken anvendelig for både den profesjonelle og den stilbevisste amatøren som vil gå i ett med sine omgivelser. Det ergonomiske designet gjør vesken lett og smidig å bære med seg, samtidig som du  har rask tilgang til utstyret ditt.

 • Myk, stabil og fleksibel innredning
 • Retrodesign i slitesterkt materiale
 • Utvidbar utvendig lomme for for 10" nettbrett eller 12" laptop
 • Perfekt for digitale systemkameraer med objektiv

Myk, stabil og fleksibel innredning

Innredningen er myk og avdelerene er lette og justere, slik at de passer dine spesifikke ønsker og behov. Det finnes mindre interne lommer for mindre tilbehør og personlige eiendeler, samt en større baklomme for eksempelvis dokumenter eller bilder.

Retrodesign i slitesterkt materiale

Vesken har en klassisk look sok gjør at den både går i ett med og samtidig forsterker din personlige stil. Materialer er motstandsdyktig og vannavisende - for å tilfredsstillle selv de mest krevende oppgavene.

Utvidbar utvendig lomme for 10" nettbrett eller 12" laptop

På forsiden av vesken en ekspanderbar lomme, der du kan få plass til et nettbrett på opp til 10 tommer, eller en laptop på opptil 12 tommer. Da denne lommen ligger under topplokket vil den være helt beskyttet mot både vær og vind.

Perfekt for mindre systemkameraer og speilløse system

Størrelsen på denne kompakte vesken gjør den perfekt for 2 stk normalstore digitale systemkameraer og speilløse systemer med monterte normalobjektiv, og i tillegg ett eller to ekstraobjektiv avhengig av størrelse.

Hva får plass?

 • 1stk standard systemkamera
 • Nettbrett på opptil 10"
 • Laptop på opptil 12"
 • 24-70mm f/2.8-objektiv (montert)
 • 70-200mm f/2.8-objektiv (ikke montert)
 • Blits

Levereres med:

 • Forsterkede skillevegger
 • Regntrekk

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.