Sandisk Kortleser Extreme Pro Cfast 2.0

Sandisk Sandisk Kortleser Extreme Pro Cfast 2.0

1011657
859 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Minnekortleser som kan håndtere hastigheter som profesjonelle fotografer og videografer trenger for å raskt overføre høyoppløselige bilder og videoer i Full HD. Med USB 3.0-grensesnitt støttes overføringshastigheter på opptil 500 MB / s, for å gjøre arbeidsflyten mer effektiv - opp til 10 ganger raskere enn USB 2.0-grensesnitt.

Kompatibel med både USB 3.0 og 2.0.

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.