Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Skylite rapid xl kit 3x3m

Lastolite Skylite rapid xl kit 3x3m

1037860
5 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lastolite Skylite Rapid XL kit 3x3 meter

Lastolite Skylite Rapid large kit 3x3 Skylite er et profesjonelt diffusor-/reflektorsystem som bygger på demonterbare rammer av aluminium med rundprofil i moduler. I pakken følger det med en diffusjonsduk samt en refleksskjerm som monteres med clips i rammen. Konstruksjonen er enkel å demontere og pakke ned i den medfølgende vesken for smidig transport og oppbevaring. Skylite Rapid passer både i studioet eller på fotograferinger utendørs.

Fordeler

  • Både for innendørs og utendørs bruk
  • Enkel montering
  • Liten størrelse under transport
  • Rustfri ramme

Lettmontert ramme

Skylite Rapid Large består av et rammeverk som monteres sammen ved hjelp av gummiknotter og rod mens dukene festes ved hjelp av clips (se video nedenfor). Skylite Rapid XL 3x3 m er blitt nettere i formen ved at den har fått en mer brå vinkel på hjørnene, noe som gjør at kitet blir relativt lite og smidig ved transport. Den kvadratiske formen er fordelaktig der du vil dekke en større overflate, da lyset reflekteres eller diffuseres jevnt over motivet som skal fotograferes.

Diffusor

Diffusjonsduken demper innkommende sol eller blitslys med 1,25 blendertrinn. Det gir en større spredningsoverflate samt en økt diffusjon av lyset. Fordelen med at lyskilden blir større er at kontrasten blir lavere på det innkommende lyset som diffuseres når det går gjennom materialet, og dermed oppfattes lyset som mykere.

Leveres med:

  • Aluminumsramme 3 x 3 m
  • Diffusor tilsvarende 1,25 blendertrinn
  • Veske 
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.