Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Beskyttelseskit inkl. pusseklut, LCD-beskytter 3,5" , båsebelg Dust EX

Hama Beskyttelseskit inkl. pusseklut, LCD-beskytter 3,5" , båsebelg Dust EX

303512
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
En nødvendighet til alle digitale speilreflekskameraer!
Pakken består av en optisk pusseduk for å sørge for at din frontlinse er ren fra flekker og fingeravtrykk, en blåsebelg for å kunne fjernw evt. støv på sensoren, samt en 3-pakk LCD-beskyttelsesfolie som beskytter ditt LCD- display mot riper. LCD-folien er 3,5" og kan klippes til for å passe akkurat ditt kamera.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.