Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bordstativ Pixi Evo 2 hvit

Manfrotto Bordstativ Pixi Evo 2 hvit

1021203
489 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Lite men funksjonelt bordsstativ
Bordsstativet Pixi Evo er et lett og bærbart stativ som kan gi støtte til kamera med større objektiv. Det har to forskjellige benvinkler og en uttrekkbar glidende funksjon som gjør at du kan fotografere på bakkeplan. Bena kan justeres i fem trinn så du kan tilpasse stativet for maksimal stabilitet. Du kan også fotografera i såkallt portrettmodus, det vil si at du kan tilte kamera 90 grader.

Kompatibilitet
Pixi er kompatibel med de fleste mindre systemkamera som fyller disse krav:

  • Kamerahus: maksvekt på 750 g
  • Brennvidde: maksimal 18-200 mm (standard ikke-professjonelle objektiv)
  • Total maks last: 2,5 kg
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.