Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Gorillapod Video

Joby Gorillapod Video

314501
495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Lite, smidig stativ med videohode

Joby Gorillapod Video er et lite, smidig stativ for kompaktkameraer, mindre videokameraer og mobiltelefoner. Stativhodet er tilpasset for filming, noe som gjør det lett å gjøre panoreringer og tilte kameraet. Hodet kan vris 360 grader i horisontalvinkel med opp til 135 graders helling.

Justerbare ben

Beina kan bøyes og justeres fritt, noe som gjør det mulig å klemme stativet rundt mange ulike objekter. Lengst ut på beina sitter det tre sterke magneter som gjør det mulig å feste stativet på overflater av metall.

Panoreringsarm

Stativet har en panoreringsarm som gjør det lett å justere kameraets stilling og gjøre enkle panoreringer. Panoreringsarmens vinkel kan justeres ved å trykke inn den blå knappen på siden av stativhodet.

Hurtigplate

Stativet er utstyrt med en hurtigplate som skrus fast i kameraet med 1/4" skrue. Hurtigplaten gjør det enkelt å ta vekk stativet fra kameraet når du vil filme med frihånd.

Justerbar friksjon for å passe ulike kameraer

Enkelte kameraer har stativfestet langt foran eller bak på kameraer, noe som gjør den for- eller baktung. For å kompensere for denne friksjonen kan tiltvinkelen justeres med en skrue på siden av stativhodet, slik at kameraet ikke tipper frem- eller bakover når du slipper panoreringsarmen.

Holder for mobiltelefon

Hvis du vil filme med en mobiltelefon kan du komplettere med Shoulderpod G1 for å få et komplett ministativ for de enkle filmproduksjonene.

OBS! Kameraet på bildene er ikke inkludert.
 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.