Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativkit VR Mini

Manfrotto Stativkit VR Mini

1036564
699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Stativkit VR Mini 

Manfrotto VR Stativkit Mini Aluminium er svært liten og lett, og alltid klar for å støtte et lite 360-kamera. Kitet består av et bordstativ og en liten midtpillar: begge laget av robust, sterk aluminium, noe som gjør stativet solid i forhold til sin kompakte størrelse. Kitet har en nyttelast på opptil 2kg. Den har robuste bein med sikkert gripende føtter for stabilitet. Takket være den medfølgende adapteren kan tilkoblingen på toppen enkelt byttes fra 1/4" til 3/8", avhengig av hvilken type enhet som bru.es

Fordeler:

  • Kompakt, lett og alltid ferdig kit for små 360-kameraer
  • Kraftig aluminiumsstativ og 2-seksjons forlengelse
  • Støtter en nyttelast på 2kg
  • Slås enkelt sammen for å passe i en lomme
  • Adapter 3/8" til 1/4" inkludert

[TEXT1020994805]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.