Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Etbensstativ Cobra 2 A180PO aluminium 4-delt

Ifootage Etbensstativ Cobra 2 A180PO aluminium 4-delt

1034658
  • Modulært design
  • Tre ulike funksjoner
  • Smidig håndtering
1 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Modulært etbensstativ i aluminium med stativfot - 180 cm

Fleksibelt etbensstativ med fot for stabil filming.

Fordeler:

  • Modulært design
  • Tre ulike funksjoner
  • Smidig håndtering

Cobra 2 Strike har et modulært design bestående av en avtagbar kameraplate, hodeenhet, avtagbar gummifot.

Gjennom det modulære designet kan du bruke Cobra 2 som monopod for video med føtter for økt stabilitet, som etbensstativ med gummifot for smidigere håndtering og mindre volum, samt at du kan montere den avtagbare kameraplaten direkte på foten for å få et veldig lavt trebensstativ.

En hurtiglås for kameraet lar deg raskt ta av kameraet fra etbensstativet i en håndsbevegelse, uten at du må skru løs kameraet. Lengden justeres raskt med 3 ulike snap-låser.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.