Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Etbensstativ Exact GM4562 Serie 4 Karbonfiber

Gitzo Etbensstativ Exact GM4562 Serie 4 Karbonfiber

1031743
3 745 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Profesjonelt etbensstativ i karbonfiber med 6 seksjoner

Et etbensstativ brukes ofte sammen med tyngre objektver for og raskt være klart til å ta actionbilder, uten at du skal måtte holde oppe et objektiv og kamera med muskelkraft. Gitzo GM4562 Serie 4 er et lett og kompakt etbensstativ utviklet med høy pålitelighet og prestasjon i fokus.

Fordeler:

  • Karbonfiber
  • 6 seksjoner
  • G-lock
  • Både 1/4" og 3/8"-skrue
  • Roterende gummifot

Karbonfiber

Gitzos Carbon eXact gir deg et stativ med minimal vekt uten å gi avkall på holdbarheten. Karbonfiber absorberer vibrasjoner bedre enn aluminium, og er enklere å håndtere.

6 seksjoner

Med 6 seksjoner blir stativet svært kompakt i transportmodus, kun 44cm. Samtidig har du en makshøyde på 154 cm.

G-lock

Gitzos G-lock er en skrulåsning som låser opp når du trenger det, og låser hardt når det skal. Designet gjør at det holder å vri låsen ca en kvart omgang for å låse, og for å låse opp.

Både 1/4" og 3/8"-skrue

Stativet kan monteres direkte på kameraet ditt, og objektiv med både 1/4" og 3/8"-gjenge. Dersom du vil bruke et tilthode for og raskere kunne løsne kameraet så kan det monteres på 3/8"-gjengen.

Roterende gummifot

Den roterende og vinklingsbare gummifoten gir deg frihet til å bevege deg, samtidig som etbensstativet står støtt og ikke glir på bakken.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.