Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Etbenstativ MM290C4 karbonfiber 4-delt

Manfrotto Etbenstativ MM290C4 karbonfiber 4-delt

1021224
  • Lett etbensstativ med fire benseksjoner
  • Kompakt og bærbar
  • Stabilt og har både 1/4- og 3/8"-feste
995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Dette lette etbensstativet har fire benseksjoner for å kunne være 49 cm langt når det er slått sammen, kompakt og bærbart. Stativet er stabilt og har både 1/4"- og 3/8"-feste. Den gummierte benvarmeren og den vinklede håndleddsremmen gjør det både bekvemt og sikkert å bruke stativet.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.