Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videohode S6

Benro Videohode S6

321981
  • Tåler vekt opp til 6 kg
  • Kan tiltes i +90°/-50° og kan roteres i 360 grader
  • Har også ett vater med lampe i
  • God lås som hindrer utstyret fra å gli av, og ett håndtak som kan monteres på enten høyre eller venstre side
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager
Benro S-serie kompakte og lette videohoder designet for amatør og semiprofesjonell bruk. Høyde: 115mm Egenvekt: 1220g Maks belastning: 6kg NB: Leveling Center Column ikke inkludert
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.