Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videohuvud G2380 serie 2

Gitzo Videohuvud G2380 serie 2

301328
  • Tilpasset for lettvekts- og kompaktkameraer
  • Separate pan og tilt-låser for ergonomisk, rask og nøyaktig justering
  • Fungerer både for fotografer og fuglekikkere som bruker lange objektiver
3 245 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
G2380-hodet er designet spesielt til lettvekts- og kompaktkameraer som brukes av avanserte entusiaster og profesjonelle. Spesifikke funksjoner gjør hodet idèelt for fotografer og fugletittere som benytter langdistanselinser. Separat pan- og tiltlås er plassert på samme side for ergonomisk, rask og nøyaktig håndtering. Pan- og tiltlåsefunksjonen er basert på en unik teknikk, hvilket eliminerer uventede bevegelser under låsingen.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.