Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vertical Power Booster Grip VPB-XH1 til X-H1

Fujifilm Vertical Power Booster Grip VPB-XH1 til X-H1

1038570
2 865 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Batterigrep til X-H1

Batterigrepet Vertical Power Booster Grip till X-H1 har plass til to batterier, og gir sammen med kameraets batteri økt kapasitet til ca 900 eksponeringer.

Fordeler:

  • Værbeskyttet
  • Gir mulighet til å bruke totalt 3 stk batterier
  • Film 30 minutter lange 3K-klipp
  • Letteregjør fotografering i vertikal modus
  • Gir en batterikapasitet på 900 eksponeringer
  • Hodetelefonuttak

Grepet er bygget i magnesiumslegering, har samme grad av værbeskyttelse som kamerahuset og er utstyrt med kontroller som letteregjør fotografering i høydeformat (bl.a. avtrykk, to innmatningshjul, AE-L, AF-ON, Q-knapp, FN-knapp og AF-joystick). Dessuten er det utstyrt med en 3,5mm hodetelefonskontakt, slik at du kan høre og kontrollere lyden som kameraet spiller inn. Den medfølgende nettadapteren forvandler batterigrepet til en separat dobbeltlader, og kan også brukes for å levere strøm til kameraet.

Leveres med:

  • Batterigrep VPB-XH1
  • AC-adapter AC-9VS
  • Slede for to batterier
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.