Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Pulsklokke Fenix 5S svart Saphire med svart

Garmin Pulsklokke Fenix 5S svart Saphire med svart

1036996
6 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Få ut mer av treningen din

Fenix 5 er en førsteklasses multisportklokke med GPS og pulsmåling ved håndleddet, avanserte treningsfunksjoner og utbyttbare armbånd som gjør at du kan gå fra jobb til trening uten å miste fart. Uavhengig av hvilken sport du vil utføre har Fenix 5 det som kreves, takket være innebygde aktivitetsprofiler og avanserte prestasjonsdata som gjør at du bedre kan kontrollere effektiviteten av din trening, pluss smarte visjoner.

Fordeler:

 • Multisportklokke med GPS, forhåndsinnstilte topografiske kart i full farge for Europa, og navigeringsfunksjoner
 • Design med EXO-antenne i rustfritt stål som fatning, bakplate i smidd stål og safirglass for best holdbarhet
 • Forhåndsinnstilte aktivitetsprofiler for mengder av sport og eventyr
 • Viktig statistikk finnes nærme hånden med widgets som viser effekten av din trening, samt hvilke fremskritt du gjør
 • Uoppkoblede funksjoner omfatter smarte visjoner, WiFi-støtte for automatiske overføringer til Garmin Connect og personlig tilpasning ved hjelp av kostnadsfrie klokker og apper fra Connect IQ
 • Utendørssensor som GPS- og GLONASS, barometisk høydemåler, 3-akslig kompass med gyroskop og aksellerometer.
 • Opp til 14 dagers batteritid i smartwatch-modus (avhengig av innstillinger), opp til 24 timer i GPS-modus og opp til 75 timer i UtraTrac-batterisparingsmodus

Effektfull design og kraftig prestasjon

Fenix 5X er en multisportklokke med avanserte trenings- og navigeringsfunksjoner. Klokken har et robust design og høy holdbarhet, med en EXO-antenne i rustfritt stål som fatning og en bakplate i smidd stål, slik at den garantert fungerer i de mest krevende miljøer

Fantastisk tydelighet

Garmins Chroma Display i fullfarge som garanterer bra lesbarhet ved alle tilfeller. Fenix 5X har en 1,2-tommersdisplay med transfleksiv teknikk som gjengir og avgir lys samtidig, noe som gjør urskiven enda enklere å lese i sterkt sollys. For en garantert bedre holdbarhet i tøffe miljøer er klokken utstyrt med et ripetålelig safirglass av høy kvalitet.

Pulsmåling ved håndleddet

For å tilby den ultimate friheten er alle Fenix 5-modeller utstyrt med Elevate-teknikk for pulsmåling via håndleddet, noe som gjør at du kan overvåke pulsen din uten pulsbånd. Med den integrerte Elevate-sensoren på håndleddet kan du når som helst styre intensiteten på treningen din, og spore daglige aktiviteter med pulsovervåkning døgnet rundt for å få mer nøyaktig informasjon om antall forbrente kalorier gjennom dagen.

Match din unike stil med utbyttbare klokkearmbånd

Det finnes et utvalg av QuickFit-armbånd der du kan velge mellom skinn, metall eller silikon. Dette gjør det enkelt å mikse og matche stiler som passer din valgfrie sport eller aktivitet. Ingen verktøy trengs for å bytte armbånd, du bare klikker det på plass.

Alt du trenger å vite om din trening

Den nye widgeten for prestasjon i Fenix 5X har all informasjon lett tilgjengelig på et og samme sted, slik at du bedre kan holde oversikt over ditt kondisjonsnivå og få hjelp til å trene mer effektivt.

 • Treningsstatus: Viser hvor effektiv treningen din er, og gir veiledning om hvorvidt treningen din er produktiv og gir resultater
 • VO2 Max-beregning: Samler inn prestasjonsdata for løping eller sykling for å beregne den største mengden syre du kan forbruke per minutt, og gir deg en indikasjon på ditt kondisjonsnivå.
 • Treningsbelastning: Viser hvor hardt du trener over en tidsperiode, uavhengig av aktivitet
 • Gjenhentelsesmåler: Timeren viser den anbefalte gjenhentelsestiden med nedtelling fra din siste treningsøkt

Mer avanserte indikatorer som din FTP (Functional Threshold Power) og melkesyremåling hjelper deg til å bedømme det faktiske prestasjonsnivået ditt bedre ved sykling eller løping, og regner dermed ut din ideelle sluttid for distanseløp på 5km, 10km, halvmaraton og maraton basert på dine aktuelle VO2max-verdier. Training Effect 2.0 gir dessuten aerobe og anaerobe fordelspoeng, slik at du ser om din høyintensive intervalltrening faktisk gir resultater.

Intensifier løpingen

Garmins treningsfunksjoner benytter seg av flere fysiologiske dataer, og avansert løpedynamikk for å hjelpe deg til å forbedre din form og dine prestasjoner totalt sett. Disse data omfatter presisjonsforhold som sammenligner din faktiske kondisjon med ditt gjennomsnittlige kondisjonsnivå, løpebane og trinnlengde. Gjør hver løpetur til en personlig utfordring, konkurrer mot andre på Strava-segment i sanntid, få advarsler når segmentet begynner og lukker, vis topplister og se hvordan din aktuelle anstrengelse forholder seg til din personlige rekord.

Når den pares med et kompatibelt pulsbånd for pulsmåling har du tilgang til ytterligere Fenix 5X-data som treningsbelasning, noe som måler ditt faktiske stressnivå basert på pulsvariasjoner, vertikal bevegelse og forhold eller bakkekontakttid og balanse som gjør løpingen mer effektiv.

Løp vertikalt

Fenix 5X leveres fullspekka med funksjoner, noe som gjør stor forskjell i sporet. Funksjonen Automatisk veksling mellom klatring/løping sørger for at du får rett måledata i alle miljøer. Sats på tempo og distanse når du springer på flat mark, og bytt automatisk til akkumulert stigning og vertikal fast når det begynner å gå oppover. Bruk detaljerte TOPO-kart for å bedre situasjonsberedskap i alpine miljøer. For ultradistanseløpere har Fenix 5X en spesialmodus der du kan øke måletiden opptil 100 timer i det nye gyroforsterkte UltraTrac-moduset.

En klokke med mange sportsfunksjoner

For multisportsutøvere av alle slags typer er Fenix 5X den perfekte partneren. Bruk dedikerte aktivitetsprofiler for svømming, løping eller triathlon, eller skap en multisportprofil som passer for ditt treningsprogram eller din konkurransedag. Bytt enkelt fra en aktivitet til en annen med bare et trykk slik at alle dine treningsrunder tas med i beregningen.

Klokken for alle slags idretter

Fenix 5X-klockor inneholder, foruten løpefunksjoner også spesielle funksjonsoppsett som støtter sykkel, svømming, ski, golf og padlesporter som padlesurfing og roing. For sykkel støtter Fenix 5X fart og distanse, og all sykkeldynamikk når den pares med en kraftmåler. For svømmere holder enheten orden på distanse, antall svømmetak mm. I modus for ski/snowboard har du fart, distanse og fallhøyde.  Funksjonene for padling omfatter padletak, padletempo og også distanse per padletak. I golfmodus for du avstanden til fremre del, midtre del og bakre del av greenen for hver bane du henter fra Garmin Connect. Du får også forbedrede funksjoner som statistikksporing (fairwaytreff osv.), greenutsikt, AutoShot-gjenkjenning og automatisk måling.

Naviger och utforsk naturen på din måte

Fenix 5 guider deg sikkert i terrenget, og kombinerer GPS-/GLONASS-posisjonering, avanserte sensorer og Garmins velkjente navigeringsfunksjoner som f.eks. TracBack. For å gi deg den mest nøyaktige informasjonen kalibrerer enheten automatisk sensorene ved hjelp av GPS. Den innebygde høydemåleren gir høydedata for nøyaktig overvåking av stigning og senking. Termometer og barometer viser utvikling i lufttrykk på kort sikt, og kan brukes til å forutsi værforandringer. Det 3-aksede elektroniske kompasset holder kursen for deg, uansett om du beveger deg eller ikke.

Det finnes mange måter å holde seg oppkoblet

Alle Fenix 5-modeller har støtte for smare funksjoner når de pares med en kompatibel enhet. Ta imot e-post, SMS og varsler rett på klokken. En annen ny Fenix 5-funksjon er GroupTrack, der du kan para sammen enheten via Garmin Connect, slik at du kan holde orden på dine tilkoblede venner, og de kan vite hvor du er om dere kommer fra hverandre under en aktivitet. Andre oppkoblede funksjoner er automatiske overføringer til Garmin Connect via WiFi, Live Track og deling på sosiale medier via kostnadsfrie Garmin Connect™ Mobile.

Tilpassede apper og urskiver

Du kan tilpasse din Fenix 5X med kostnadsfrie oppdateringer fra Connect IQ. Tilpass uyrskiven, legg til datafelt eller hent apper og widgets som inneholder rask informasjon. Garmin har et løpende samarbeid med lendende selskaper og utviklere for å bygge partnerskap som gir deg enda mer verdi av din Fenix. Uber, Strava, AccuWeather og mange andre har apper og forbedringer som gjør at du kan skreddersy din Fenix 5X slik at den passer livsstilen din på flere måter enn tidligere.

Vis personligheten din på håndleddet

Du kan laste ned den kostnadsfrie urskiveappen Garmin Face It for å tilpasse din Fenix med et bilde fra din smarttelefon. Last ned appen, velg et bilde fra bildegalleriet ditt, juster tidsvisningen og angi den som klokkens urskive. Uansett om det er en vakker utsikt fra din siste tur eller bilde av din nye hundevalp kan du gjøre klokken personlig og unik med Garmin.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.