Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

VIRB 360 + batteri och dubbel batteriladdare

Garmin VIRB 360 + batteri och dubbel batteriladdare

1037747
 • Robust, vanntålelig kamera som spiller inn sfærisk video i 360 grader
 • Start med et knappetrykk eller stemmekommando
 • Filmer opp til 5,7K 30fps med 360 graders lyd
 • GPS og sensorer for G-Metrix-data overlays for forsterket virkelighet
6 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

VIRB 360 + batteri och dubbel batteriladdare
Minnekort Secure Digital Micro 128GB SDXC Extreme
Bordstativ/selfiestick BK10
7 888 NOK
VIRB 360 + batteri och dubbel batteriladdare
Minnekort Secure Digital Micro 64GB SDXC 160MB/s
Pulsklokke Fenix 5X skiffergrå Sapphire med svart
14 933 NOK

Nå med ekstra batteri og dobbellader på kjøpet!

Robust og solid 360-kamera med 4k og dataoverlays

Dette robuste, vanntålelige kameraet spiller inn sfærisk video i 360 drager med det trykk eller stemmekommando med opptil 5,7K/30 b/s oppløsning og 360-graders lyd. Kameraet har innebygd GPS og sensorer for G-Metrix-data overlays for forsterket virkelighet. Den sfæriske stabiliseringen i 4K sikrer en jevn video til tross for kamerabevegelser. Videoer og bilder kan slås sammen automatisk i kameraet, noe som muliggjør rask deling samt direkte livestreaming med VIRB-mobilappen.

Fordeler:

 • Sfærisk stabilisering i 4K med ett klikk
 • Spatial lyd i 360 grader
 • Robust og tilforlatelig
 • Praktisk oppkoblet
 • Data overlays for forsterket virkelighet
 • Styr den med stemmen

Sfærisk stabilisering i 4K med ett klikk

Forvandle en ristete og ujevn video til et jevnt og stabilt mesterverk på et klikk. De tre sfæriske stabiliseringsmodusene i 4K sikrer en jevn video til tross for kamerabevegelser. Stabiliseringsmodusen jevner ut raske bevegelser og vibrasjoner uten å tilsidesette kameraets retning. Bruk låsemodusen når du vil forsikre deg om kameraets retning. I følgemodus følger retningen GPS-banen.

Spatial lyd i 360 grader

Fire innebygde mikrofoner fanger opp lyd i alle retninger, og gir en oppslukende lydinnspilling.

Robust og tilforlatelig

Dette solide kameraet er bygget for å klare alt fra rafting til barneselskap. VIRB 360 er vanntett ned til 10 meter. Den er liten og lett å ta med på eventyr, og har forsterkede glassobjektiv som er enkle å bytte uten verktøy. Kameraet har sterke fester, samt andre standardfester og tilbehør, og du kan fotografere i over én time på en og samme batteriladning. Displayet som kan lese i solly viser batteri, modus og tilkoblingsstatus.

Praktisk uoppkoblet

Med den kostnadsfrie, lettanvendelige VIRB-mobilappen og VIRB Edit-programvaren på datamaskinen kan du redigere, stabilisere, dele og legge til dataoverlagringer på videoer. Bruk VIRB-mobilappen for å koble til kameraet til din kompatible Apple- eller Androidenhet. Koble til din NFC-kompatible smarttelefon til kameraet med bare et trykk på telefonen. Bruk så smarttelefonen din som fjernkontroll på kameraet, se på livevideos i 350-grader uansett hva du spiller inn, bruk en VR-enhet for å se dine 360-videoer i VR eller livestreak på YouTube og Facebook.

Data overlays for med G-Metrix

Gjenfortell historier med flere detaljer enn noensinne. Innebygde sensorer som f.eks. GPS og GLONASS, barometeren og aksellerometeren gir utallige tilpasningsbare alternativer for data overlays med G-Metrix i en forsterket virkelighet i 360 grader. Velg blant forhåndsinnstilte maler over de datatidspunkter du vil vise, og se dine tilpassede data overlays.

Styr den med stemmen

”OK Garmin, start inspilling.” Lett som en platt! Dersom du skal kjøre fort nedover en ujevn bakke vil du helst slippe å strekke deg etter startknappen. Nå holder deg med en stemmekommando for at kameraet ditt skal starte og stoppe innspillingen og ta bilder. Du kan også si" Husk" til VIRB 360. Da tagger kameraet spesielle øyeblikk fra dine eventyr, og du kan raskt finne de igjen senere.

Leveres med:

 • VIRB 360 actionkamera
 • Litiumionbatteri
 • Ladnings-/datakabel
 • Stativholder (1/4"-20)
 • Actionfeste
 • Grepbart stativ
 • Dokumentasjon
   

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.