Cardsafe extreme Onyx 4 kortspor

Gepe Cardsafe extreme Onyx 4 kortspor

591021
479 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
CARDSAFE EXTREME NEON 4 KORTPLASSER

Med CardSafe Basic har du en unik forvaring for dine minnekort. Inneholder multicardinnsatser, hvilket innebærer at man kan ha flere typer kort i samme boks. Innsatsene er Anti-Staticbehandlet og beskytter kortene fra sletting eller skade pga. statisk elektrisitet.
Korttyper som passer er: MultiMedia card, Secure Digital, Memory Stick, Smart Media, Compact Flash I & II.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.