Til kassen
FriFrakt

#GetClose

En blåveis, en vakker sommerfugl eller en kvittrende fugl. Knopper som sakte men nysgjerrig våkner til liv. Det finnes en enorm liten verden der ute som venter på å bli oppdaget. La oss hjelpe deg å finne den. Begrens avstanden og #GetClose 3/4-7/5

"For å få til ett bra makrobilde så er både for- og bakgrunnen ofte viktigere enn selve motivet. For eksempel noen gresstrå i forgrunnen kan gi en veldig fin, myk touch som rammer inn ditt bilde pet. Tålmodighet er A og O når du fotograferer makro. Er motivet stillestående så pass på undersøke det fra alle vinkler. Se på alle former og hvordan lyset treffer motivet."

– Victoria Kvarnström, hobbyfotograf

  2017-03-16

  Sigma 105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro + ringblits LED Amaran Halo på kjøpet!

  Dette makroobjektivet gir en fantastisk optisk kvalitet og optimal ytelse, slik at du kan fange opp de minste detaljene i høy kvalitet. Objektivets bildestabilisering motvirker kamerarystelser ved håndholdt fotografering - perfekt for makrofotografering når du trenger å blende ned for å få en lengre dybdeskarphet.

  Ringblits på kjøpet!

  Den kompakte LED-ringblitsen Amaran Halo fra Aputure medfølger akkurat nå kostnadsfritt ved kjøp av Sigma 105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro. (Verdi 695,-)

  2017-03-14

  Raynox DCR-250 Macro Snap-On Universal 52-67mm

  Makro- og nærbildelinse med et smart snap on-feste for alle objektiver med en filterdiameter på 52 til 67 mm. Et perfekt produkt for de som er ivrige etter å ta skrittet fullt ut og begynne å fotografere makrobilder. Nærgrensen avgjøres av objektivets brennvidde, og forstørrelsesgraden er 8x. Fungerer like bra på videokameraer som på stillbildekameraer.

  Kampanjepris: 499,-

  (Ord. pris: 625,-)

   2017-03-20

   Panasonic Lumix DMC-GX800 med G Vario 12-32mm f/3,5-5,6 ASPH Mega O.I.S + 32GB på köpet!

   Lett, elegant og kompakt systemkamera, her  i pakke med et minst like kompakt objektiv. Kameraet har en sensor på 16 megapiksler, som sammen med en lysfølsom autofokus gjør at du kan fange alle eventyrene dine - selv i miljøer med dårlig belysning. Ta bilder og filmopptak i 4K, og del disse direkte med Wi-Fi.

   Minnekort på kjøpet!

   Leveres akkurat nå med et raskt minnekort på 32GB helt uten ekstra kostnad.

   2017-03-16

   Benro Stativ A2980T

   Stabilt trebensstativ med sammenleggbar midtkolonne, noe som gjør at stativet er svært egnet for blant annet makrofotografering. At stativet blir kun 56cm når det slås sammen, og at det leveres med en veske gjør at det er enkelt og praktisk å ta med seg ut på eventyr.

   Kampanjepris: 1.290,-

   (Ord. pris: 1.445,-)

   Tilbudet gjelder kun i begrenset antall

    2017-03-21

    Sigma 150mm f/2,8 EX DG OS HSM APO Macro + Sigma Ringblits til halv pris!

    Makroobjektiv med 1:1 i forstørrelsesgrad ved minste nærgrense på 38cm. Brennvidden på 150mm passer like bra til portrettfotografering som til nærbilder av fugler og insekter som lett flyr sin vei dersom du kommer for nærme. HSM-motoren gjør autofokus svært rask og nøyaktig, og objektivet gir skarpere bilder med høy kontrast og fin gjengivning selv med maksimal blenderåpning.

    Ringblits for halve prisen!

    Akkurat nå får du Sigmas ringblits EM-140 for halve prisen om du kjøper en Sigma 150mm f/2,8 EX DG OS HSM APO Macro til Canon eller Nikon. (Verdi 1.995,-)

    2017-03-14

    Aputure Ringblixt LED Amaran Halo HC100 / HN100

    Denne kompakte LED-ringblitsen fra Aputure monteres via en adapterring direkte i objektivets filtergjenge, noe som gir en optimal plassering av lyset ved makrofotografering. Blitsen kan brukes som en tradisjonell ringblits, men også som LED-belysning for deg som vil fotografere med fast lys og full automatikk.

    2017-03-14

    Fujifilm Fujinon XF 60mm f/2,4 R Macro + mellomring på kjøpet!

    Fast makroobjektiv av høy kvalitet som gir veldig fine og skarpe bilder. Ni spesialdesignede blenderlameller gir en svært sirkulær åpning ved alle blendertall, og også en veldig pen bakgrunnsuskarphet. Brennvidden tilsvarer 91mm i 35mm-format, noe som er ideelt for både nærbilder og portretter. Minste fokusavstand er på ca 26 cm.

    Mellomring på kjøpet!

    Objektivet leveres akkurat nå med en mellomring for enda bedre nærgrense, helt uten ekstra kostna. Velg mellom Fujifilm MCEX-11 (11 mm) og Fujifilm MCEX-16 (16 mm).

    2017-03-14

    Sigma Ringblixt EM-140 DG Macro

    EM-140 er en ringblits som passer både for analoge og digitale systemkameraer fra de fleste største produsentene. Den passer utmerket for å fotografer nærbilder uten å få forstyrrende skygger, men samtidgig et velbelyst bilde. Blitsen har to blitsrør som kan utløses samtidig eller separat.

    2017-03-14

    Tamron SP 90mm f/2,8 Di Macro 1:1 VC USD

    Dette SP-makroobjektivet fra Tamron på 90mm kommer med VC-mekanisme (bildestabilisering), Ultra Sonic-motor og allværsbeskyttelse. Det har dessuten internfokusering, noe som er en stor fordel spesielt på makrtoobjektiv. Objektivet fungerer like bra på kameraer med fullformats-sensorer som på de med APS-C sensor.

    2017-03-14

    Think Tank Streetwalker HardDrive

    Think Thank Streetwalker er konstruert for bruk i byer og i trange miljøer. Den er kompakt, samtidig som den holder mye utstyr. Vesken kommer med et avtagbart belte og regntrekk. Det er også feste for stativ og lomme for laptop opp til 15".

    Halv pris!

    Kampanjepris: 1.195,-

    (Ord. pris: 2.390,-)

     2017-03-20
     6 tips til bedre makrobilder

     Endelig er våren på gang, naturen er i ferd med eksplodere i farger og liv, kort sagt årets fineste tid for makrofotografering er her! Vi gir deg seks enkle tips på hvordan du lykkes med din makrofotografering. Les mer

     2015-05-05 LES HELE TEKSTEN
     Kameraryggsekk Photo Sport BP 200 AW II Horizon Blå

     Kameraryggsekken Photo Sport BP 200 II AW er utfo Les mer

     LED-belysning Lumie Muse 3

     Lumie Muse 3 er den minste i Manfrotto Les mer

     M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm f/2.8 Macro

     Med super kontrast og flotte detaljer er M.Zuiko 60mm f/2,8 Macro et objektiv i toppklasse for nærbilder og mye annet spennende. Les mer

     Makrofotografering - en hel verden i seg selv

     Dagene blir lengre, snøen smelter sakte bort, de første insektene begynner  våkne og små knopper og blomster begynner å poppe opp av bakken. Høys... Les mer

     2017-03-31 LES HELE TEKSTEN
     Stativkit MK055XPRO3 med MHXPRO-3W aluminium

     Stativene i 055-serien er 50% stivere enn sine fo Les mer

     Å fotografere makro og nærbilder, hva skal du bruke

     Hva skal du bruke når du fotograferer makro og nærbilder; mellomring, nærfilter, makrofilter eller et dedikert makroobjektiv? Jeg bestemte meg for å teste litt brukbare pr... Les mer

     2016-04-05 LES HELE TEKSTEN

     Vi tar forbehold om eventuelle feil i tekster, bilder samt urimelige feil i prisangivelser.
     Sitemap (xml)

     Handla löparstrumpor och accessoarerRunon.se, en e-handel för löparentusiaster