Gitzo Ettbenstativ Traveler GM2562T Serie 2 karbonfiber
Gitzo Ettbenstativ Traveler GM2562T Serie 2 karbonfiber

Gitzo Ettbenstativ Traveler GM2562T Serie 2 karbonfiber

Ettbenstativ Traveler GM2562T Serie 2 karbonfiber

1021233
NettlagerFinnes på nettlager
Butik:
  • Slås sammen til 36 cm, ideell for reisende fotografer
  • Kompakte og ergonomiske "Traveler G-lock"-beinlåser
  • Vendbart 1/4"- og 3/8"-feste
3 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Gitzo HM2562T Serie 2 karbonfiber 6-delt

Etbensstativet Traveler er veldig kompakt og er utrustet med seks benseksjoner. Stativet har en stabil fot som du enkelt kan bytte om den skulle bli utslitt. Håndleddsremmen har en klemme som gjør at du kan feste stativet i beltet eller i en lomme.

Fordeler:

  • Ultralett og kompakt, 6-seksjons Carbon eXact etbensstativ
  • Slås sammen til 36cm, ideell for reisende fotografer
  • Kompakt og ergonomisk "Traveler G-lock" benlås
  • Vendbar 1/4" og 3/8"-feste

Gitzo GM2562T Series 2 Traveler etbensstativ er et kompakt, ultralett men fremdeles stabilt og pålitelig etbensstativ. Takket være de stive Carbon eXact-rørene og "Traveler G-lock" klarer dette 6-seksjons etbensstativet sikkert opp til 12 kg fotoutstyr, og veier kun 405 gram og slås sammen til bare 36,5cm.

Stativets fot er enkel å bytte når den slites ut, og armbåndet har en smart clips slik at stativet kan henges på beltet, lommer eller vesker. Et perfekt stativ for profesjonelle utendørsfotografer som leter etter en pålitelig, robust men fremdeles fjærlett støtte for sitt verdifulle utstyr.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.