Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Gummi og spikerføtter GSF38S 38mm. 3stk

Gitzo Gummi og spikerføtter GSF38S 38mm. 3stk

1040278
659 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Spiker & Gummifot

Gitzo GSF38S kort spiker + gummifot 38mm (oppsetting av 3) er et stativtilbehør utformet for å på en tilforlatelig måte å støtte stativet på mykt terreng, som gress eller leire.

Gummifoten er festet på en kort spiker som en beskyttelse og kan tas av når det er tid for å bruke spiker. Det kraftige gummimaterialet er svært stabilt, også på flate gulv. Spissen er laget av maskinbearbeidet stål av høy kvalitet.

Passer til:

  • alle Gitzo-stativ med 3/8” skrugjenge

Maks diameter gummifot:

  • 38mm.

 GSF38S samt GSF30S (30mm versjonen) erstatter G1220.129B3.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.