Kulehode GH3382QD Serie 1

Gitzo Kulehode GH3382QD Serie 1

1021243
  • Perfekt for Mountaineer (serie 2 & 3) og Systematic stativ
  • Lav vekt på 770 gram på tross av høy maksimal belastning, 18 kilo
  • Leveres med Arca Swiss-kompatibel plate
5 440 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

GITZO Kuleledd GH3382QD

Akkurat som alle andre Gitzo Center-kuleledd er GH3382QD et perfekt balansert og allsidig stativhode, konstruert for å sikre ultimate myke og nøyaktige bevegelser og sikker låsing.

Fordeler:

  • Ideell for Mountaineer (serie 2 & 3) og Systematic stativ
  • Uavhengig pan-lås og frikssjonskontroll
  • Nøyaktig friksjonskontroll for bekvemme justeringer
  • Arca-Swiss kompatibelt feste

Gitzo GH3382QD Serie 3 Center-kulehode er Gitzos største profesjonelle kulehode. Det er ideelt for Serie 2 og 3 Gitzo Mountaineer-stativ, og fungerer perfekt med de fleste andre Gitzo Serie 2-stativ. Med en vekt på 770 gram klarer dette hodet en imponerende belastning på 18 kg. GH3382QD har en større kule og hurtigkoblingsadapter sammenlignet med de mindre versjonene. Det garanterer sterk, komfortabel bruk med tyngre utrustning. Den er rik på funksjoner, blant annet et ratt for friksjonskontroll plassert inne i kulelåsen for nøyaktige justeringer. Dette hodet har en 360°  avhengig panoreringslås, og tilbyr en kompromisslæs smidig kule ettersom den er konstruert av høykvalitative, motstand dyktige stål- og aluminiumskomponenter. Den medfølgende kameraplaten holdes låst med et skru-ratt, og et vater hjelper fotografen å holde en jevn horisont.

Det leveres med en Arca-Swiss kompatibel plate (GS5370D), men er også kompatibel med alle Gitzos D-profilplater og passer de fleste Arca Swiss-plater fra andre merker.

Leveres med:

Kuleledd GH3382QD
Kameraplate GS5370D

 

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.