Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Spikersko G1220.129B3 3-pk korte

Gitzo Spikersko G1220.129B3 3-pk korte

306497
565 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Gummi-/spikerføtter for ditt Gitzo-stativ

Gummi- og spikerføtter som du kan tilpasse etter det aktuelle underlaget. Dette settet med tre føtter passer alle stativ fra Gitzo som har en 3/8" gjenge. Gummimaterialet er veldig stabilt, selv på ujevne gulv. 

30 mm i diameter på den bredeste delen.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.