Dagslyspakke med Octabox

Godox LED-Belysning SL60W Dagslyspakke Octabox 95cm

1051018
 • LED-belysning på 60W med justerbar lysstyrke mellom 10–100%
 • Pakken inkluderer lampe, lysstativ, octabox og reflektor
 • Lett å bruke og gir ekstra lys til dine youtubeklipp, vlogger, videoer og foto
2 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

LED-Belysning SL60W Dagslyspakke Octabox 95cm
Red Whips 12-pack
Background Kit Artic White 2,72 x 11m
6 079 NOK6 099 NOK
LED-Belysning SL60W Dagslyspakke Octabox 95cm
Background Kit Chromakey 2,72 x 11m
Kabelbånd x3
5 995 NOK

Lyspakke for foto, video, streaming og vlog

Dette er en moderne LED-belysningspakke med en stor softbox for å skape et fint mykt lys for videoene eller bildene dine. Dette lyset er enkelt å bruke siden du ser direkte hvordan resultatet blir. Du kan justere lysstyrken via fjernkontroll (ikke inkludert) mens du bruker lampen. Denne pakken passer for de som ønsker et mykt lys ljus kortere avstand i videoene sine eller når man tar bilder. Pakken inkluderer både lampe, belysningsstativ, softboks og reflektor – alt du trenger for å komme i gang.

Fordeler

 • Kraftfull LED-belysning på 60w
 • Justerbar lysstyrke 10-100%
 • 4100 Lux på 1 meters avstand med reflektor
 • Bowens-bajonettfatning
 • Innebygd radiosystem
 • Temperatur og overopphetningsbeskyttelse
 • Lydløs aktiv viftenedkjøling
 • Passer standard belysningsstativ med standard 16mm feste

Kraftig LED-belysning med flimmerfritt dagslys

Godox SL-60W LED-belysning er en dagslys LED-belysning med moderne COB-teknologi, som avgir en flimmerfritt lys (5600 ° K) for foto-, film- og videoproduksjon. LED-lyset har en lysstyrke på opptil 4100 Lux på 1 meter som gir en solid mengde lys med eller uten lysformer. Belysningen er designet for bruk i video- og filmproduksjon. Belysningen har justerbar effekt mellom 10-100% og radiokontroll (433MHz) via den medfølgende fjernkontrollen. Chassiset er laget av metall, og på undersiden har belysningen et tilbart stativfeste for å kunne montere den på for eksempel et belysningsstativ, en bom eller annet tilbehør med 16mm-montering.

Bredt utvalg av lysformere

Godox SL-60W har Bowens bajonettfeste (Bowens/ Aputure/ Visico), som lar deg bruke forskjellige lysformere for å få full kontroll over lysspredningen. Belysningen kan brukes med alt fra fresnel for å forsterke lyset, skjermklaffer for å skjerme eller en softboks for å få mykt lys. Godox SL-60W har også paraplyfeste for de som bruker paraplyer.

Kontroller belysningen med fjernkontroll

Godox SL-60W kan styres via fjernkontrollen Godox RC-A5 (ekstra tilbehør) eller via kontrollene på baksiden av armaturen. På baksiden finner du også en blå bakgrunnsbelyst LCD-skjerm, som tydelig viser den innstilte kraften (10-100%), den innstilte radiostasjonen, radiogruppen og arbeidstemperaturen til belysningen. Belysningen har kontinuerlig overvåking av arbeidstemperaturen, og den avkjøles både passivt og med aktivt kjølesystem.

Godox SL-60W har et integrert og moderne 16-kanals radiosystem (433MHz). Hvis du har flere Godox-lys, kan du dele enhetene i forskjellige grupper (A/B/C/D/E/F) og endre lysstyrken til hver gruppe via fjernkontrollen. Radiosystemet støtter 16 radiostasjoner, slik at forskjellige studioer i samme system kan bruke lysene sine uten å forstyrre hverandre. Fjernkontrollen drives av 2 AAA-batterier (batterier er ikke inkludert). På baksiden er det også en stikkontakt (230 V) som du kobler til stikkontakten.

Leveres med

 • Godox SL60W med transportbeskyttelse
 • Godox Paraplyreflektor
 • Nettkabel 230V
 • Lampestativ luftdempet
 • Octabox 95cm

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.