Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Karma replacement arm (høyre bak)

GoPro Karma replacement arm (høyre bak)

1033570
699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Erstatningsarm for Karma-dronen

Hvis din Karma-drone går istykker finnes det reservedeler for å fikse den. Armer og landingshjul kan erstattes, så lenge ikke noe annet på dronen er skadd. Karmas sammenleggbare armer kan lett skiftes ut dersom de skades. Hver erstatningsarm har en innebygd motor og leveres med alle verktøy som behøves for at du skal kunne bytte de selv.

Leveres med:

  • Karma replacement arm (høyre bak)
  • Skrutrekker
  • Skruer
  • Verktøy for montering og demontering
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.