Pro handlebar + seatpost + pole mount

GoPro Pro handlebar + seatpost + pole mount

1027831
779 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Med dette roterende aluminiumsfestet kan du fotografere og filme i 360° med et GoPro-kamera. Festet er designet for syklister og kan festes på styret eller rør med en diameter fra 22,2-35mm. Med en kompakt design, lav vekt og solid konstruksjon kan festet monteres også på trange steder.

Leveres med:

  • Pro Handlebar/Seatpost/Pole Mount
  • 4mm unbraconøkkel
  • Fem gummiinlegg
  • Veske

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.