Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

The Jam

GoPro The Jam

1020682
575 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Montér GoPro på stort sett hva som helst på scenen og gir fansen din et nytt perspektiv på showet. The Jam kan montere kameraet på gitarer, trommer, keyboard, messingblåsere, mikrofonstativ hvor det skal være på scenen. Den justerbare designen kan endres og stilles inn i tre ulike lengder for å passe på enhver scene. Muligheten for å feste den rundt en mengde ulike objekter, også svært tynne ting, gjør The Jam til en svært fleksibel montering for GoPro.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.