Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mini-støvsuger V-3000

Green Clean Mini-støvsuger V-3000

319592
365 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Effektiv mini-støvsugersett, for bruk sammen med en Air + Vacuum Power-boks. Oppsamlede partikler lagres i en gjennomsiktig, vaskbar plastbeholder.

Det høye trykket i AIR + Vacuum Power resulterer i en sugekraft som tilsvarer en 2m høy vannmasse - selv de minste partiklene kan suges opp fra utilgjengelige plasser. Høykvalitativt ståfilter forhindrer små partikler fra å fly vekk mens du støvsuger.

Egenskaper
* Komponenter utsettes ikke for ekspanderingstrykk
* Ingen direktekontakt med gass
* Ingen virvlende eller ekstruderende partikler
* Tilvalg: Pick Up beskyttelsesrør (DSLR-kameraer)

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.