Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blits Modus 600RT Wireless til Fuji

Hähnel Blits Modus 600RT Wireless til Fuji

1038338
 • Leveres med blits, Li-ion batteri og lader
 • TTL og HSS for smidig og fleksibel blitsfotografering
 • Innebygd radiomottaker i blitsen
 • Li-ion batteri for mange bilder og raske oppladningstider
 • Kompakt størrelse og høy effekt
3 045 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Speedlight med Li-ion batteri

Hähnel Modus er en speedlight-blits med innebygd radiomottaker som drives av et Lithium Ion-batteri. Takket være det kraftige batteriet får du en høy makseffekt, raske oppladningstider og svært bra batteritid. Den kompakte størrelsen og høye effekten gjør Modus til et utmerket, smidig og lett alternativ for en mer kreativ lyssetting. Modus kan brukes direkte på kameraet eller i kombinasjon med ulike lysformere for speedlights for å lage et mobilt ministudio.

Fordeler:

 • Li-ion batteri
 • Innebygd radiomottaker
 • Trådløs TTL og HSS

Li-ion batteri

Takket være et oppladbart Lithim Ion-batteri på 2040 mAh kan Modus levere en høy effekt sammen med raske oppladningstider og svært lang batteritid. Ved maksimal effekt får du ut nesten 600 blink, og en oppladningstid på ca 1 sekund, noe som er nesten 4x raskere enn blitser med AA-batterier.

Innebygd radiomottaker

Modus bruker Hähnels Viper-sender for å kommunisere med kameraet. Dette skjer via radio, noe som gir høy pålitelighet og rekkevidde. Du kan også kontrollere blitsen fra senderen ved å stille den i manuell styrke 1/1-1/128, TTL eller skru den av. Opp til 3 grupper kan kontrolleres individuelt fra Hähnel Viper, og du kan ha flere blitser i samme gruppe. Du kan også montere blitsen direkte på kameraet, og få nytte av den høye kraften, raske oppladningstiden og lange batteritiden som en vanlig speedlight.

Trådløs TTL og HSS

Den innebygde radiomottakeren i Modus 600RT kombinert med Viper-senderen gir deg mulighet til å bruke både TTL-metning og HSS (High Speed Sync) i trådløs modus. Med TTL-metningen stiller kameraet inn blitsstyrken automatisk for hver eksponering, og med HSS har du mulighet til å fotografere i dagslys eller annet sterkt lys, perfekt for å lette opp skygger eller fotografere med kort dybdeskarphet i studiomiljø.

Leveres med:

 • 1x Blits Modus 600RT
 • 1x Lader MD1
 • 1x Batteri HXL-MD1
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.