Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kamerabatteri Extreme HLX-E8 tilsvarer Canon LP-E8

Hähnel Kamerabatteri Extreme HLX-E8 tilsvarer Canon LP-E8

1006642
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Alltid et ekstra kamerabatteri

Å ha et ekstra batteri med seg i kameravesken er aldri feil. Ingen vil miste et bilde på grunn av tomt batteri.

Hähnel Extreme batteri

Hähnel setter en ny kvalitetsstandard med disse nye batteriene. Hähnel Extreme li-ion-batterier gir ekstra kapasitet, ekstra ytelse, suveren holdbarhet og maksimal pålitelighet.

Hähnel Extreme li-ion-batterier er bygd for å tåle de tøffe miljøene som profesjonelle og halvprofesjonelle fotografer møter når de jobber under ekstreme forhold. HLX-E6, som et eksempel, viste seg i test å ta 24% flere bilder enn originalen. LP-E6.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.