Mottaker Viper TTL Receiver til Sony

Hähnel Mottaker Viper TTL Receiver til Sony

1034344
899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Radiomottaker Viper med TTL og HSS for Speedlights til Sony

Radiomottakeren Viper brukes sammen med Viper radiosender for å radiostyre blitser trådløst. Sammen med Viper-senderen får du tilgang til både TTL og HSS, samt mulighet til å kontrollere blitsen direkte fra senderen. Med Vipermottakeren kan du bruke nesten  hvilken som helst blits, forutsatt at den har TTL-styring fra kameraet ditt.

Fordeler:

  • TTL og HSS
  • 2.4gHz radiosignal
  • Kombiner flere mottakere
  • Kompatibel med mange ulike blitser
  • 2.5mm uttak for studio

TTL og HSS

Med TTL-måling løser blits og kamera automatisk lysnivået på blitsen for en rask og smidig håndtering, særlig i skiftende lysforhold. Selvfølgelig er det mulig å stille inn blitsstyrken manuelt for de som ønsker å ha maksimal kontroll og konsistens. HSS lar deg bruke lukkerhastigheter ned til 1/8000s, perfekt til å bruke blits utendørs.

2.4gHz radio

Med radiosignal får du et pålitelig signal mellom sender og blits som ikke trenger fri sikt, og som også er i stand til å brukes i sterkt sollys. Ideell for fotografering med blits med softboks.

Kombiner flere mottakere

Viper-senderen kan styre tre separate grupper av Modus 600RT-blitser eller Viper-mottakere med en montert speedlight. Du kan bruke flere blitser i samme gruppe, og disse får da samme innstilling. Perfekt om du vil kombinere flere blitser for ekstra kraft.

Kompatibel med mange ulike blitser

Viper-mottakeren er kompatibel med originalblitser og visse tredjepartsblitser, slik at du kan blande merker. For at TTL og HSS skal fungere kreves det at blitsen har støtte for dette, og at den er kompatibel med ditt kameramerke.

2.5mm uttak for studio

Du kan også montere Viper-mottakeren via en 2.5mm mini-telekontakt for å trigge studiobelysningen.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.