Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Sender Viper TTL Transmitter/Receiver Kit - Canon

Hähnel Sender Viper TTL Transmitter/Receiver Kit - Canon

1034353
1 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Radiosender/mottaker-kit Viper med TTL og HSS for Speedlights til Canon

Viper er en radiosender som kan styre opp til 3 blitsgrupper samtidig. Brukes sammen med Hähnel Modus 600RT blits som har innebygd radiomottaker, eller sammen med en Viper mottaker og en vanlig speedlight.

Fordeler:

  • Pakke med sender og mottaker
  • TTL og HSS
  • 2.4gHz radiosignal
  • 3 separate grupper
  • LCD skjerm
  • TTL Pass Through

TTL og HSS

Med TTL-måling løser blits og kamera automatisk lysnivået på blitsen for en rask og smidig håndtering, særlig i skiftende lysforhold. Selvfølgelig er det mulig å stille inn blitsstyrken manuelt for de som ønsker å ha maksimal kontroll og konsistens. HSS lar deg bruke lukkerhastigheter ned til 1/8000s, perfekt til å bruke blits utendørs.

2.4gHz radio

Med radiosignal får du et pålitelig signal mellom sender og blits som ikke trenger fri sikt, og som også er i stand til å brukes i sterkt sollys. Ideell for fotografering med blits med softboks.

3 separate grupper

Viper kan styre tre separate grupper bestående av Modus 600RT blitser eller Viper mottakere med en montert speedlight. Du kan bruke flere blitser i samme gruppe og disse får du i samme innstilling. Perfekt om du vil kombinere flere blitser for ekstra kraft.

LCD-skjerm

På LCD-skjermen ser du tydelig de tre ulike innstillingene. Du kan endre innstilling mellom M og TTL, samt slå av gruppene direkte fra Viper-senderen, slik at du slipper å springe rundt mellom dine blitser for å endre innstillinger.

TTL Pass Through

Viper transmitter har en blitssko på senderen, noe som muliggjør at TTL-blitser eller andre TTL-systemer og studioblits-sendere kan monteres ovenpå Viper Transmitter.

Leveres med:

  • Hähnel Viper Transmitter til Canon
  • Hähnel Viper Receiver til Canon

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.