Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fotopapir PhotoRag Satin Rull 36" x 12m 310gr

Hahnemühle Fotopapir PhotoRag Satin Rull 36" x 12m 310gr

1041638
  • Papiret er ideell for utskrifter av fotografier i både farge og svarthvitt
  • Gir eksepsjonell glans til dine fotografier og kunstreproduksjoner
  • Ekte kunspapir
3 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Hahnemühle fotopapir rull Photo Rag Satin 36" x 12m 310gr

Et hvitt kunstnerpapir av 100% bomullsbase. Photo Rag Satin gir eksepsjonell glans til dine fotografier og kunstreproduksjoner mens den utrykte overflaten forblit matt. Papiret er ideelt for utskrift av fotografier i både farge og svarthvitt, samt kunstreproduksjoner og oppfyller den høyeste bransjestandarden når det gjelder tetthet, fargegradering og skarphet samtidig som det gir den spesielle følelsen av ekte kunstpapir.

Fordeler

Leveres med

  • Hahnemühle Fotopapir Rull Photo Rag Satin 36" x 12m 310gr
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.